WEDSTRIJD EGR Zonhoven - Real Noorderwijk  3 - 4  (0-1)

DATUM 08-10-2010  21:15

DOELPUNTEN

VERSLAG Real heeft zijn eerste zege beet, Nadat in de twee voorgaande matchen telkens in de laatste minuten een ruime voorsprong werd uit handen gegeven was het deze keer eens andersom. Een gretig Noorderwijk zette de thuisploeg direct het mes op de keel en kreeg kansen te over. Prachtig samenspel met een beresterke Troonbeeckx achteraan, uitblinkers Azzimani en Nicolay op de flank en spits Khalid met zijn drie longen. Het duurde echter lang voor het doelpunt viel tot Troonbeeckx een prachtige voorzet trapte en Azzimani zijn tweede van het seizoen scoorde. De 0 – 1 was oververdiend maar te weinig voor het geleverde spel. En achteraan stond bij de ex-eerste klasser Zonhoven oude rot Selimovic uit te blinken. Na de pauze bleef Noorderwijk het meest in balbezit maar de thuisploeg scoorde drie keer kort na elkaar. Telkens was Selimovic betrokken, telkens was het Tibari die scoorde. Van 0 – 1 naar 3 – 1 kort voor het einde van de wedstrijd. Met nog vier minuten te spelen zette coach Plompen (licht gekwetst) Kim Nicolay in het doel en zijn wissel zorgde voor het mirakel. Steekpas van de kapitein en wie stond daar Khalid (3 – 2). Snelle actie met Troonbeeckx en Hermans en alweer Khalid voor de drie – drie. En wat deden de Noordewijkenaars? Ze bleven spelen met hun vliegende keeper Nicolay die via Azzimani Khalid bereikte en die zorgde voor de 3 – 4 met slechts 10 seconden op het bord. Direct echter een tienmetertrap voor Zonhoven. Selimovic achter de bal, Witvrouwen in het doel en onze jonge keeper pakt de harde trap. Eindelijk de eerste overwinning binnen. Volgende week Koersel kloppen en we zijn vertrokken.

Een uitstekend Real Noorderwijk speelde met Kevin Witvrouwen, Dave Troonbeeckx, Rudi Plompen, Philip T’Seyen, Tim Wagemans, Andy Hermans, Khalid Ait Salah, Appi Azimani, Bart Michiels en Kim Nicolay.